JIFFINA 2024

Salam Natal 2013 ‎

PASARKAYU

Bambang S KpK:

Sederek ingkang kinasih ing Gusti Yesus, kulo ngaturaken: SUGENG NATAL lan WARSO ENGGAL '14. Mugi tansah binerkahan GUSTI KANG MURBAENG ING DUMADI. Nuwun. Sugeng wiyosan

dikirim oleh ponselcerdasku® Maju Teruuusss…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JIIFINA - JOGJA 2024