Breaking News
INAMEDIA | Menerima Naskah dan Video Anda | HP | WA : 085290551129 | eMail : redaksi@inamedia.id

Salam Natal 2013 ‎

PASARKAYU
inaTV

Bambang S KpK:

Sederek ingkang kinasih ing Gusti Yesus, kulo ngaturaken: SUGENG NATAL lan WARSO ENGGAL '14. Mugi tansah binerkahan GUSTI KANG MURBAENG ING DUMADI. Nuwun. Sugeng wiyosan

dikirim oleh ponselcerdasku® Maju Teruuusss…!

Domain Premium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *